Senneker Facilities &
Interim Management

info@sennekerfacilities.nl

06 2910 2905

Senneker Facilities & Interim Management Nieuw! Senneker Facilities receptiediensten Senneker Facilities en Interim Management Senneker Facilities schoonmaakaanbestedingen

Senneker Facilities & Interim Management

U houdt toch ook van overzicht?

Nieuw!

Toerismebevordering Kop van Noord-Holland

Senneker Facilities receptiediensten

Een eerste indruk zegt alles!

Senneker Facilities en Interim Management

Meten is weten en levert op!

Senneker Facilities schoonmaakaanbestedingen

(Dag) schoonmaak staat u niet in de weg maar helpt u op weg!

Actueel

30 juli 2014

Nieuw keurmerk VSR-KMS wil erosie van het kwaliteitsmeetsysteem voorkomen


De Vereniging Schoonmaak Research (VSR) introduceert tegen het einde van dit jaar het nieuwe VSR-KMS-keurmerk. De bedoeling is om daarmee de erosie van het gebruik van het kwaliteitsmeetsysteem (versie 3 inmiddels) tegen te gaan.

VSR merkte dat marktpartijen onder de VSR-vlag meetsystemen introduceerden die slechts een deel van de methodiek gebruikten. Die systemen zijn weliswaar goedkoper, maar ook gebrekkiger. Het VSR-KSM-keurmerk moet ervoor zorgen dat dit niet meer mogelijk is. 

Een aan de VSR gelieerde, maar onafhankelijke Stichting Schoonmaak Kwaliteit gaat de inspecties en de registratie coördineren. De verwachting is dat de eerste bedrijven in november of december 2014 geïnspecteerd kunnen worden. 

Al veel belangstelling

Maarten Pieké van de VSR zegt dat controleurs en inspecteurs nu al veel belangstelling voor het keurmerk tonen. “Zij zien dit als de manier om zich te kunnen onderscheiden van concurrenten. Maar zaak is uiteindelijk, als het keurmerk er staat, ook opdrachtgevers van het belang van het VSR-keurmerk te overtuigen, zodat ze er ook naar gaan vragen.”