Senneker Facilities &
Interim Management

info@sennekerfacilities.nl

06 2910 2905

Senneker Facilities & Interim Management Nieuw! Senneker Facilities receptiediensten Senneker Facilities en Interim Management Senneker Facilities schoonmaakaanbestedingen

Senneker Facilities & Interim Management

U houdt toch ook van overzicht?

Nieuw!

Toerismebevordering Kop van Noord-Holland

Senneker Facilities receptiediensten

Een eerste indruk zegt alles!

Senneker Facilities en Interim Management

Meten is weten en levert op!

Senneker Facilities schoonmaakaanbestedingen

(Dag) schoonmaak staat u niet in de weg maar helpt u op weg!

Huisvesting

Huisvesting toont en vormt mede de identiteit van de onderneming. De huisvesting van een organisatie geeft vaak de belangrijke eerste indruk voor gasten en bezoekers. De huisvesting van een organisatie bepaalt ook voor een groot gedeelte de productiviteit en effectiviteit.
Als uw huisvesting niet meer passend is help ik u bij het vinden van de juiste oplossing.
Biedt uw huidige pand nog voldoende mogelijkheden, dan begeleid ik de herinrichting of verbouwing voor u. Moet u op zoek naar een andere locatie, dan ondersteun ik u bij de zoektocht en zorg ik ervoor dat uw nieuwe huisvesting aan al uw wensen voldoet.

Begeleiding naar goede huisvesting

Senneker Facilities & Interim Management ondersteunt u bij het bepalen en opstellen van uw huisvestingsvisie en huisvestingskoers. Ik adviseer u welk type huisvesting het beste past bij de werkprocessen, cultuur en dynamiek van uw organisatie.
Vragen die hier onder meer aan de orde komen zijn:

- Wat zijn de toekomstverwachtingen van de organisatie?
- Krijgt de organisatie te maken met groei, krimp of fusie?
- Gaat de organisatie over op het nieuwe werken?
- Hoe is de staat van de gebouwen?

Senneker Facilities & Interim Management heeft een jarenlange ervaring met het begeleiden en managen van bouw- en inrichtingsprocessen binnen vele sectoren. Ik help u graag op weg om de gestelde doelen te realiseren. Door mij in te schakelen wordt u volledig ontzorgt bij de realisatie van uw nieuwe huisvesting of verbouwing van uw bestaande huisvesting.

Neemt u geheel vrijblijvend eens contact op met Senneker Facilities & Interim Management  om de mogelijkheden te bespreken of vul het contactformulier in.