Senneker Facilities &
Interim Management

info@sennekerfacilities.nl

06 2910 2905

Senneker Facilities & Interim Management Nieuw! Senneker Facilities receptiediensten Senneker Facilities en Interim Management Senneker Facilities schoonmaakaanbestedingen

Senneker Facilities & Interim Management

U houdt toch ook van overzicht?

Nieuw!

Toerismebevordering Kop van Noord-Holland

Senneker Facilities receptiediensten

Een eerste indruk zegt alles!

Senneker Facilities en Interim Management

Meten is weten en levert op!

Senneker Facilities schoonmaakaanbestedingen

(Dag) schoonmaak staat u niet in de weg maar helpt u op weg!

Dagvoorzitter

U hoeft als organisatie niet altijd duur in de buidel te tasten om een bekende Nederlander de rol van dagvoorzitter te laten vervullen voor een evenement of seminar. Een bekende Nederlander is bij uitstek een goede publiekstrekker, maar vakinhoudelijk niet altijd sterk te noemen. 

Door mij in te huren betrekt u een professionele dagvoorzitter tegen een schappelijk tarief. Ik kan als geen ander deelnemers betrekken, interactie bewerkstelligen en aanwezigen  tot nieuwe inzichten brengen. De rol van dagvoorzitter is essentieel voor een zinvolle bijeenkomst en speelt daarom een belangrijke rol in het succes van het evenement of seminar. Een goede dagvoorzitter zorgt voor samenhang en brengt mensen op prikkelende wijze met elkaar in gesprek.

Betrokken en inspirerend

Een strakke tijdsbewaking is van enorm belang voor het slagen van een evenement. Een dagvoorzitter moet daarom ook ingrijpen als spreker over de tijd heen gaat. Daarnaast staat de dagvoorzitter er voor het publiek en is daarom de spreekbuis van de gasten en stelt de vragen die bij het publiek leven.

Een goede dagvoorzitter is een echte professional die de kunst verstaat mensen met elkaar te verbinden. De ideale dagvoorzitter voelt de sfeer feilloos aan, bouwt bruggen, heeft de leiding op een wijze die nauwelijks opvalt, vat samen en stuurt het evenement of seminar in de richting die u voor ogen heeft.   

Indien uw interesse gewekt is, om mij als dagvoorzitter in te huren, verzoek ik u in een zo vroeg mogelijk stadium contact met mij op te nemen zodat de voorbereidingen op tijd en goed ter hand kunnen worden genomen.

U kunt contact met mij opnemen op 06-29102905 of vult u het contactformulier in.