Senneker Facilities &
Interim Management

info@sennekerfacilities.nl

06 2910 2905

Senneker Facilities & Interim Management Nieuw! Senneker Facilities receptiediensten Senneker Facilities en Interim Management Senneker Facilities schoonmaakaanbestedingen

Senneker Facilities & Interim Management

U houdt toch ook van overzicht?

Nieuw!

Toerismebevordering Kop van Noord-Holland

Senneker Facilities receptiediensten

Een eerste indruk zegt alles!

Senneker Facilities en Interim Management

Meten is weten en levert op!

Senneker Facilities schoonmaakaanbestedingen

(Dag) schoonmaak staat u niet in de weg maar helpt u op weg!

Facilitair advies

Door mijn jarenlange facilitaire werkervaring beschik ik over de kennis, kunde en ervaring om voor opdrachtgevers een op maat gesneden facilitair advies te schrijven. Een advies waarvan u zegt: “Dat ik daar zelf niet opgekomen ben”.

Het facilitair advies kan een analyse en/of benchmark van de facilitaire organisatie zijn, maar het kan eveneens een onderzoek zijn naar de efficiëntie en effectiviteit van de processen of de integrale facilitaire organisatie. Mijn insteek hierbij is resultaatgericht en pragmatisch.

Een brede aanpak of een beknopt facilitair advies? Samen met u bepaal ik de aanpak waarbij kwaliteit voorop staat. Advisering  is altijd maatwerk. Ik hecht er aan dat mijn adviezen werkbaar zijn en zo een daadwerkelijke bijdrage leveren aan het rendement van uw organisatie. Ik lever u concrete aanbevelingen, waarmee u direct aan de slag kunt.

Ik adviseer en ondersteun organisaties hierin met onder meer de volgende diensten:

  • Inkoop- en schoonmaakaanbestedingen
  • Europese aanbestedingen
  • Bedrijfshulpverlening en ontruimingsplannen
  • Catering
  • Beveiliging
  • Verhuismanagement
  • Huisvesting
     

Indien u interesse heeft in facilitair advies van Senneker Facilities & Interim Management of informatie wilt aanvragen, verzoek ik u het contactformulier in te vullen.