Senneker Facilities &
Interim Management

info@sennekerfacilities.nl

06 2910 2905

Senneker Facilities & Interim Management Nieuw! Senneker Facilities receptiediensten Senneker Facilities en Interim Management Senneker Facilities schoonmaakaanbestedingen

Senneker Facilities & Interim Management

U houdt toch ook van overzicht?

Nieuw!

Toerismebevordering Kop van Noord-Holland

Senneker Facilities receptiediensten

Een eerste indruk zegt alles!

Senneker Facilities en Interim Management

Meten is weten en levert op!

Senneker Facilities schoonmaakaanbestedingen

(Dag) schoonmaak staat u niet in de weg maar helpt u op weg!

Intermediair tussen uw bedrijf en de overheid

Veel ondernemers die vragen hebben over het starten, uitbreiden of verplaatsen van een bedrijf weten de gang naar de overheid over het algemeen moeilijk te vinden.

Door mijn jarenlange expertise weet ik hoe uw belang richting de overheid het best kan worden behartigd. Ondernemen in Nederland gaat gepaard met uitgebreide regelgeving.

Er zijn situaties in uw bedrijfsvoering, waarin contact tussen uw bedrijf en de lokale of provinciale overheid noodzakelijk is. Als bijvoorbeeld wijziging van een bestemmingsplan aan de orde is. Of als een vergunningaanvraag niet vlot verloopt. Maar ook in het geval van controles of handhaving. In deze gevallen kan ik u goed van dienst zijn. Door de juiste route te volgen en aanvragen goed voor te bereiden bespaart u tijd, kosten en ergernis.

Indien u interesse heeft in Senneker Facilities & Interim Management of informatie wilt aanvragen, verwijs ik u naar het contactformulier.