Senneker Facilities &
Interim Management

info@sennekerfacilities.nl

06 2910 2905

Senneker Facilities & Interim Management Nieuw! Senneker Facilities receptiediensten Senneker Facilities en Interim Management Senneker Facilities schoonmaakaanbestedingen

Senneker Facilities & Interim Management

U houdt toch ook van overzicht?

Nieuw!

Toerismebevordering Kop van Noord-Holland

Senneker Facilities receptiediensten

Een eerste indruk zegt alles!

Senneker Facilities en Interim Management

Meten is weten en levert op!

Senneker Facilities schoonmaakaanbestedingen

(Dag) schoonmaak staat u niet in de weg maar helpt u op weg!

Toerismebevordering Kop van Noord-Holland

Het is een gegeven dat veel toeristen / vakantiegangers met name in de zomermaanden verblijven in de grote steden van Noord-Holland zoals Amsterdam, Alkmaar en Haarlem. Hoewel dit prima is voor de plaatselijke economie geeft dit problemen in de steden. De steden zijn overvol en met name Amsterdam is aan het bezien of er elders in de provincie Noord-Holland  geen “mooie” bestemmingen zijn waar vooral dagjesmensen naar toe kunnen. De gemeenten Hollands Kroon, Schagen, Den Helder en Texel in de Kop van Noord-Holland, ook wel Noordkop genoemd, proberen via regionale samenwerking meer toeristen naar de Noordkop te halen en hen kennis te laten nemen van het mooie vlakke en soms glooiende land met prachtige vergezichten en schitterende wolkenluchten. De gemeente Texel (het eiland) neemt een bijzondere positie in omdat dit eiland reeds geruime tijd een aanzuigende werking heeft op (buitenlandse) toeristen, al dan niet voor een lang verblijf. 

Naast prachtige wandel-, vaar- en fietsroutes  heeft de Noordkop veel meer te bieden. Veel prachtige bedrijven zijn hier gehuisvest en een aantal van deze bedrijven hebben te kennen gegeven hun deuren open te willen zetten voor publiek. Prachtige voorbeelden hiervan zijn de agrarische bedrijven op het nieuw ontwikkelde Agriport te Middenmeer die prachtige streekproducten van hoge kwaliteit voortbrengen. Hoe mooi is het niet om als bezoeker daar een rondleiding te krijgen. 

Met het schrijven van businessplannen voor bedrijven, om meer bezoekers te ontvangen en hen te laten kennis nemen van de veelal prachtige streekproducten die deze bedrijven voortbrengen, lever ik een belangrijke bijdrage aan het bevorderen van (dag)toerisme naar de Kop van Noord-Holland, ook wel Noordkop genoemd. De Kop van Noord-Holland moet meer gepromoot worden met als doel verhoging van de toeristisch-recreatieve bestedingen van bezoekers in het gebied, te bereiken door onder meer het stimuleren van herhalingsbezoeken.

Met de werkzaamheden in het verschiet ten behoeve van de Nieuwe Afsluitdijk liggen er legio kansen voor bedrijven en gemeenten om meer bezoekers te trekken naar de Kop van Noord-Holland. Ik maak het mogelijk voor u om meer inkomsten te halen uit (dag)toerisme. Schroom niet en schakel mij in om samen met u te bezien welke mogelijkheden er voor uw bedrijf liggen. Kansen te over voor u om meer inkomsten te genereren. 

Heeft u als ondernemer in de Kop van Noord-Holland interesse om meer toeristen te ontvangen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of telefonisch.