Senneker Facilities &
Interim Management

info@sennekerfacilities.nl

06 2910 2905

Senneker Facilities & Interim Management Nieuw! Senneker Facilities receptiediensten Senneker Facilities en Interim Management Senneker Facilities schoonmaakaanbestedingen

Senneker Facilities & Interim Management

U houdt toch ook van overzicht?

Nieuw!

Toerismebevordering Kop van Noord-Holland

Senneker Facilities receptiediensten

Een eerste indruk zegt alles!

Senneker Facilities en Interim Management

Meten is weten en levert op!

Senneker Facilities schoonmaakaanbestedingen

(Dag) schoonmaak staat u niet in de weg maar helpt u op weg!

Actueel

10 mei 2016

De Kop van Noord-Holland, de groene oase boven Amsterdam


Met het schrijven van businessplannen voor bedrijven, om meer bezoekers te ontvangen en hen te laten kennis nemen van de veelal prachtige streekproducten die deze bedrijven voortbrengen, lever ik een belangrijke bijdrage aan het bevorderen van (dag)toerisme naar de Kop van Noord-Holland, ook wel Noordkop genoemd. 

De Kop van Noord-Holland moet meer gepromoot worden met als doel verhoging van de toeristisch-recreatieve bestedingen van bezoekers in het gebied, te bereiken door onder meer het stimuleren van herhalingsbezoeken.

Met de werkzaamheden in het verschiet ten behoeve van de Nieuwe Afsluitdijk liggen er legio kansen voor bedrijven en gemeenten om meer bezoekers te trekken naar de Kop van Noord-Holland. Ik maak het mogelijk voor u om meer inkomsten te halen uit (dag)toerisme. Schroom niet en schakel mij in om samen met u te bezien welke mogelijkheden er voor uw bedrijf liggen. Kansen te over voor u om meer inkomsten te genereren.